Το ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ Ιδρυμα "Αντωνης Φανιέρος" ιδρύθηκε στις αρχές του 2019 ,από μέλη της Οικογένειας Χαραλάμπους-Φανιέρου και κάποιους ιδιώτες εθελοντές που ζούν στην πόλη της Λάρνακας, είς μνήμη του κ.ΑΝΤΩΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΦΑΝΙΕΡΟΥ, ο οποίος διακρίθηκε (χωρίς ο ιδιος να επιζητεί την προβολή για αυτό) για το κοινωνικό του έργο σε ασθενείς κοινωνικές ομάδες στην περιοχή Λάρνακας και σε ολόκληρη την Κύπρο, τις δεκαετίες 1990-1999,2000-2010 και εως τον θάνατο του το 2016.

Οι εθελοντές αυτοί επιζητούν την συνέχιση αυτού του κοινωνικού έργου και ιδίως αυτές τις εποχές, όπου μεγάλο μέρος του Κυπριακού Πληθυσμού μαστίζεται από την οικονομική κρίση. Θα διοργανώνονται κάποιες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις όπως ΣΥΛΛΟΓΗ ΡΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ,ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΜΑΤΣ(ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΑΞΟΝΑ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ,ΟΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ κ.ΛΟΥΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΦΑΝΙΕΡΟΣ) ,ΟΠΟΥ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΔΙΔΟΝΤΑΙ κατά περίπτωση σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Εντός του 2019 θα δημιουργηθεί το πρώτο ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ από πέντε (5) εθελοντές με Πρόεδρο τον Εγγονό του κ.ΑΝΤΩΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΦΑΝΙΕΡΟY, Νόνη Χαραλάμπους Φανιέρο.

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Γεωργίου Τόουλου 7, Αραδίππου
Τ.Κ: 7104
Τηλ: 24664489
Φαξ: 24664488
Official Email : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Email for Media : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.