Ο Σύλλογος μας βλέποντας ότι μέσω της επέκτασης του brandname του, μπορεί να επεκταθεί σε νέες αγορές και να έχει μακροπρόθεσμα ΚΕΡΔΗ και αγωνιστικά και χορηγικά ,αποφάσισε να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΤΟ PROJECT "ERMIS FC SOCCER SCHOOLS".

To Project αυτό είναι παραρτήματα της Ακαδημίας μας εκτός Κύπρου, τα οποία θα φέρουν αποκλειστικά το λογότυπο, τα χρώματα της Ομάδας μας ,όπως και θα είναι εναρμονισμένοι στους κανόνες λειτουργίας και στις τεχνικές προδιαγραφές του ΕΡΜΗ !! Για το Project αυτό γίνονται γραπτά συμβόλαια συνεργασίας με συγκεκριμένους κανόνες και ρήτρες μεταξύ του Συλλόγου μας και των συνεργαζόμενων ακαδημιών Παγκοσμίως.

Το Project αυτό θα τεθεί σε πλήρη εφαρμογή το Καλοκαίρι του 2019.


ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΡΜΗ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ (ΝΙΓΗΡΙΑ)

ΑΚΑΔΗΜΙΑ Νο 1        
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΡΜΗ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ΝΙΓΗΡΙΑ
ΟΔΟΣ ΑΦΟΛΑΙΑΝ 2,ΑΠΑΠΑ
ΛΑΓΟΣ -ΝΙΓΗΡΙΑ   ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 002349025452332
email:   Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
<DIELMIREZ SPORTS MANAGEMENT GROUP>
Διευθυντής και Ιδιοκτήτης ΕΓΚΜΠΑΥΕΛΟ ΟΛΑΝΡΕΒΑ
Εναρξη Λειτουργίας 30/3/2019
 
Διεύθυνση Γηπέδου Ακαδημίας
National stadium, main bowl, surulere Lagos, Nigeria
 

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Γεωργίου Τόουλου 7, Αραδίππου
Τ.Κ: 7104
Τηλ: 24664489
Φαξ: 24664488
Official Email : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Email for Media : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.