"ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΥΤΕΡΗΣ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΝΙΕΡΟΣ"

Το Προπονητικό Κέντρο της Ομάδας μας βρίσκεται στο τέλος της κωμόπολής Αραδίππου 1χλμ από την εθνική οδό ΛΑΡΝΑΚΑΣ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ-ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΚΑΙ 15ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ. Κατασκευάστηκε και δημιουργήθηκε με την οικονομική αρωγή της Οικογένειας Χαραλάμπους-Φανιέρου. Η ονομασία του είναι στην μνήμη των αδερφών του κ.Αντώνη Χαραλάμπους Φανιέρου, Λευτέρη και Παναγιώτη οι οποίοι ήταν και ποδοσφαιριστές της Ομάδας. Διαθέτει Γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα, αποδυτήρια, γυμναστήριο, γραφείο προπονητών, αποθήκες για αθλητικό υλικό και σύστημα ύδρευσης για το χόρτο. Το χρησιμοποιούν η ΑΝΔΡΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ (για προπονήσεις) και τα ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΑΣ (για προπονήσεις και κάποιους αγώνες).

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΚΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΕ HIGH LEVEL UEFA STANDARDS.

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Γεωργίου Τόουλου 7, Αραδίππου
Τ.Κ: 7104
Τηλ: 24664489
Φαξ: 24664488
Official Email : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Email for Media : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.